Tattoo Aftercare

Gefeliciteerd met je nieuwe Tattoo, wij hebben een begin voor je gemaakt en de rest mag jij nu doen. Het is heel belangrijk dat je de Tattoo goed verzorgt, zo krijg je het beste resultaat!

De folie waarmee je nieuwe Tattoo is afgeplakt, mag je na 4 a 5 uur na het bezoek van onze shop verwijderen. Vervolgens spoel je de Tattoo af met een zachte desinfecterende zeep en lauwwarm water. Dep het voorzichtig droog en smeer de Tattoo in met Bepanthen babyzalf of tattoozalf. Dit ga je 3 tot 5 keer per dag doen. 

De eerste 3 dagen kan je, voor je naar bed gaat, de Tattoo na het wassen en insmeren weer afdekken met huishoudfolie.

Draag geen wollen, nylon of polyester kleding op je Tattoo, want dat kan gaan plakken en jeuken en dat is niet bevorderlijk voor de genezing. Laat je Tattoo ademen tijdens de genezing. Strakke kleding wordt afgeraden!

Wij raden je aan verder niet aan je Tattoo te gaan krabben gedurende de genezingsperiode. (1 tot 3 weken) Dit kan je Tattoo beschadigen. Ook zonnen, zwemmen, lang douchen of bad kunnen het uiteindelijke resultaat negatief beïnvloeden.

Als je Tattoo genezen is en je wilt gaan zonnen, dan dien je je Tattoo goed te beschermen. Dit doe je door een zonnebrandcrème of sunblock te gebruiken.

Bovenstaande tips goed opvolgen en als er dan toch problemen ontstaan vooral bellen of langskomen!

East Side Tattoo

Korte Haaksbergerstraat 36

7511 JS Enschede

Tel: 053-4305713